2004 óta forgalmazunk gyártott burkolatokat a magyar piacon.
2004-ben a lengyelországi STEGU burkolatok magyarországi forgalmazását kezdtük meg.
Egyike voltunk az első cégeknek, akik ilyen jellegű és minőségű burkolatokat forgalmaztak.
2005-től minden évben a budapesti Construma kiállításon bemutattuk az aktuális termékújdonságokat.
Aktívan részt vettünk abban, hogy mára Magyarországon a gyártott burkolatokat ismerik és keresik a felhasználók, kivitelezők és a tervezők.

2007-ben szakipari generálkivitelezőként gyártott téglaburkolattal burkolatuk az M1-outlet Center teljes belső terét. A több ezer négyzetméter felület egyedi hatást kölcsönzött az épületnek.

2007 év végén gyártás-beruházásba kezdtünk és egy Magyarországon egyedülálló gyártóüzemet hoztunk létre. Az USA-ból átvett és szakértőkkel kifejlesztett burkolatok új minőségi és esztétikai mércét állítanak.
A kőburkolatok elsődleges ismérve, a kőpaneleken belül is az egyes kődarabok eltérő színnel vagy árnyalattal rendelkeznek. A termékek részletes rajzolata is egyedi a piacon.
Cégünk saját K+F kutatás/fejlesztés részleggel rendelkezik így naprakészek lehetünk a gyártott-burkolatok fejlődésében, és mi alakíthatjuk a kínálatot is.

A kötelező CE megfelelőséget és műszaki minőséget a 2009 nyarán bevezetett Minőségi Gyártásközi Ellenőrzés biztosítja, amelyet a NAT regisztrált Cemkut Kft. tanúsított jegyzőkönyveivel A forgalmazást az országban található lerakatainkon, nagykereskedőinken keresztül biztosítjuk. Az ország közepén elhelyezkedő gyártóüzemünk és nagykereskedelmi lerakatunk, biztosítja azt, hogy az országon belül bárhová eljuttassuk a termékeinket gyorsan és hatékonyan.